Başkan Zeybek: "Afyonkarahisar'a yatırım yapmak isteyen herkesin yanındayız" | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 22:47

Afyonkarahisar Yatırım Yapmak İsteyen Herkesin Yanında

AFYONKARAHİSAR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ZEYBEK, İŞ YERİ ZİYARETLERİ KAPSAMINDA KENTTE ÖNEMLİ BİR İSTİHDAM SAĞLAYAN BİR TEKSTİL FİRMASININ FABRİKASINI ZİYARET ETTİ.

Afyonkarahisar Yatırım Yapmak İsteyen Herkesin Yanında
Son Güncelleme :

23 Aralık 2020 - 15:40

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/baskan-zeybek-afyonkarahisara-yatirim-yapmak-isteyen-herkesin-yanindayiz/43977/" title="facebook">

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, iş yeri ziyaretleri kapsamında kentte önemli bir istihdam sağlayan bir tekstil firmasının fabrikasını ziyaret etti.

Başkan Yardımcısı Benol Kaplan ile birlikte çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Zeybek, özveriyle üretim yapan firma yetkilileri ve çalışanları tebrik etti. Afyonkarahisar Belediyesi olarak yatırımcının her zaman yanında olduğunu kaydeden Başkan Zeybek, çalışan sayısının pandeminin azaltılmasıyla birlikte daha da artacağını ifade etti. Afyonkarahisar Belediyesi olarak, kente istihdam oluşturmak amacıyla her türlü faydalı girişime destek vereceklerini dile getiren Başkan Zeybek, “Tek gayemiz vardı, o da garip gurebanın işsiz olan insanların evlerine bir dilim ekmek götürmelerine katkı sağlamaktı. Şükürler olsun bu projemizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İstihdamı artırmak amacıyla girişimlerde bulunup, güzel şehrimize kazandırdığımız fabrikada çalışan tüm kardeşlerime kolaylıklar diliyorum. İstihdamın önünü açmak adına Afyonkarahisar’a yatırım yapmak isteyen herkesin yanındayız, kapılarımız her daim açık” dedi.