Batman Belediyesinden ücretsiz internet hizmeti | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 09:40

Batman Belediyesinden ücretsiz internet hizmeti

BATMAN BELEDİYESİ, VATANDAŞLARIN BİLGİYE ULAŞMALARINI, SOSYAL MEDYADA RAHAT BİR ŞEKİLDE GEZİNMELERİNE OLANAK SAĞLAMAK VE ÖĞRENCİLERİN EV ÖDEVLERİNE YARDIMCI OLMAK AMACIYLA VALİ HULUSİ ŞAHİN TARAFINDAN BATMAN’IN 10 AYRI NOKTASINA ÜCRETSİZ Wİ-Fİ SİSTEMİNİN KURULUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Batman Belediyesinden ücretsiz internet hizmeti
Son Güncelleme :

01 Aralık 2020 - 15:15

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/batman-belediyesinden-ucretsiz-internet-hizmeti/28118/" title="facebook">

Batman Belediyesi, vatandaşların bilgiye ulaşmalarını, sosyal medyada rahat bir şekilde gezinmelerine olanak sağlamak ve öğrencilerin ev ödevlerine yardımcı olmak amacıyla Vali Hulusi Şahin tarafından Batman’ın 10 ayrı noktasına ücretsiz Wi-Fi sisteminin kurulumu gerçekleştirildi.

Sosyal belediyecilik gereği vatandaş ve öğrencilerden gelen talepleri yanıtsız bırakmayarak konu hakkında fizibilite çalışmasının arından Batman’ın 10 farklı noktasına monte edilen ve 7’den 77’ye tüm vatandaşların ücretsiz olarak yararlanacağı ücretsiz internet hizmeti verilmeye başlandı. Yapılan hizmetin oldukça anlamlı olduğunu belirten vatandaşlar:



“Batman Belediyesinin ücretsiz olarak sunduğu Wi-Fi internet hizmetini oldukça anlamlı buluyoruz. Zaman zaman internetimiz bitiyor. Pandemi nedeniyle birçoğumuz yakınlarımızın evlerine gidemiyoruz. Bu nedenle görüntülü olarak görüşmelere rağbet arttı. Bizler de kısıtlı internet hizmetinden çoğu zaman faydalanamıyoruz. Ayrıca işitme engelli vatandaşlarımız için de büyük kolaylık olacak çünkü onlar işaret dili ile görüntülü iletişim kuruyorlar. Bu hizmeti veren başta Batman Valisi Hulusi Şahin olmak üzere belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi.