Bayan kuaförler hijyende tam not aldı | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 15:15

Bayan kuaförler hijyende tam not aldı

HAKKARİ BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ KENTTE BAYAN KUAFÖRLERİNE YÖNELİK DENETİM GERÇEKLEŞTİRDİ.

Bayan kuaförler hijyende tam not aldı
Son Güncelleme :

03 Aralık 2020 - 14:10

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/bayan-kuaforler-hijyende-tam-not-aldi/29320/" title="facebook">

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kentteKİ bayan kuaförlerine yönelik denetim gerçekleştirdi.

Zabıta Müdürü Adil Demir ve beraberindeki zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde vatandaşların daha hijyenik ortamlarda hizmet alabilmesi için maske, mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulundular. Kentin birçok noktasında gerçekleştirilen denetimlerde kuaför salonlarının iş yeri açma ve çalıştırma yönetmeliğine uygun olup olmadığı kontrol edildi.

Kuaförde kullanılan malzemelerin hijyen durumunu da inceleyen ekipler, iş yeri temizliği, düzeni, kullanılan ürünlerin durumu ve kullanım izni ile onayı olup olmadığı, kullanılan ürünlerin son kullanma tarihleri, portör muayene kartları, bir iş yerinde bulunması gereken temel unsurlar, tuvalet, ecza dolabı kontrolü gibi birçok konuda incelemelerde bulundular.

Yapılan denetimler sırasında bayan kuaförlerin tüm uyarılara uyduğu tespit edilirken, zabıta ekipleri ise bu duyarlılıktan dolayı kendilerine teşekkür ederek başarıların devamını dilediler.