Belediyeden 'tabela-levha' temizliği | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 21:20

Samsun Çarşamba’da Tabela-Levha Temizliği

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE ÇARŞAMBA BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ MÜDÜRLÜĞÜ İLE BİRLİKTE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İÇERİSİNDE DE YOL VE KALDIRIM KURALLARINA UYMAYAN ESNAFLARA YÖNELİK DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR.

Samsun Çarşamba’da Tabela-Levha Temizliği
Son Güncelleme :

13 Aralık 2020 - 16:30

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/belediyeden-tabela-levha-temizligi/35890/" title="facebook">

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Çarşamba Belediyesi Zabıta Ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasında da yol ve kaldırım kurallarına uymayan esnafa yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Denetimler çerçevesinde uyarılara uymayarak kaldırımda tabela ve levha bulunduran esnafın levhaları toplandı.

Çarşamba ilçesi Zübeyde Hanım Meydanı ve merkezi noktalarda iş yerlerinin özellikle yol üstünde duran ve kaldırımların üzerinde yolu işgal ettiği gerekçesiyle iş yeri sahiplerine belediye zabıta ekiplerince uyarılarda bulunulmuştu. Uyarılara rağmen tabelasını kaldırmadığı tespit edilen esnafın tabelaları, hafta sonu korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması sürecinde ekiplerce toplandı.

“Konulan kurallar herkesin rahatlığı için”

Esnafa yapılan denetimler hakkında açıklama yapan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Esnafımızın her zaman yanındayız. Ancak konulan kurallar herkesin ana, baba, eşlerinin ve çocuklarının rahatlığı içindir. Ortak alanlara saygı hepimiz için yaşanılır bir Çarşamba demek. Kurallara uyan tüm esnaflarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.