Beypazarı Sınav Öncesi Dezenfekte Edildi | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 18:12

Beypazarı Sınav Öncesi Dezenfekte Edildi

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, “Sınava girecek olan öğrencilerimizin sağlığı için okullarımızın her yerinde sterilizasyon çalışması yaptık.” açıklamalarında bulundu.

Beypazarı Sınav Öncesi  Dezenfekte Edildi
Son Güncelleme :

15 Haziran 2020 - 18:24

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/beypazari-sinav-oncesi-dezenfekte-edildi/18439/" title="facebook">

Korona virüs ile mücadelesini her alanda sürdüren belediye ekipleri, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği okullarda, bina giriş kapılarını, sınıf kapı kollarını, masa ve sıralar ile okul lavabolarını tek tek steril hale getirerek çalışmaları biten sınıfların kapılarını sınav günü tekrar açılmak üzere kapattı.

Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileyen Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, “Sınava girecek olan öğrencilerimizin sağlığı için okullarımızın her yerinde sterilizasyon çalışması yaptık. Öğrencilerimiz ve ailelerinin bu konuda hiç endişesi olmasın, belediye olarak üzerimize düşen her görevi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Öğrencilerimizden tek isteğimiz sınavlarına konsantre olmaları ve başarıya ulaşmalarıdır” dedi.