Bilgisayar kursunu bitiren görme engelliler sertifikalarını aldı | 4 Mayıs 2024İmar Haber

4 Mayıs 2024 - 12:46

Bilgisayar kursunu bitiren görme engelliler sertifikalarını aldı

MERSİN ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE AKDENİZ BELEDİYESİ, AKDENİZ KENT KONSEYİ VE KÖRLERİ EĞİTİM VE KALKINDIRMA DERNEĞİNCE HAYATA GEÇİRİLEN ‘GÖRME ENGELLİLERE YÖNELİK BİLGİSAYAR KULLANIMI MESLEK EĞİTİM KURSU’NU BİTİREN KURSİYERLER SERTİFİKALARINI ALDI.

Bilgisayar kursunu bitiren görme engelliler sertifikalarını aldı
Son Güncelleme :

04 Aralık 2020 - 15:05

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/bilgisayar-kursunu-bitiren-gorme-engelliler-sertifikalarini-aldi/29986/" title="facebook">

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Akdeniz Belediyesi, Akdeniz Kent Konseyi ve Körleri Eğitim ve Kalkındırma Derneğince hayata geçirilen ’Görme Engellilere Yönelik Bilgisayar Kullanımı Meslek Eğitim Kursu’nu bitiren kursiyerler sertifikalarını aldı.

Akdeniz Belediyesinde düzenlenen törene Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu, Körleri Eğitim ve Kalkındırma Derneği Mersin Şube Başkanı ve Akdeniz Kent Konseyi üyesi Soner Demir, dernek yetkilileri ve engelli vatandaşlar katıldı. Görme engelli vatandaşlar için düzenlenen bilgisayar kursu ile ilgili bilgiler paylaşılan törende, görme engellilerin toplumsal hayata daha fazla katılabilmesi, hayat standartlarının yükseltilmesi ve istihdam edilebilirliklerini artırmanın amaçlandığı bildirildi.

Tören sonunda eğitimi başarıyla bitiren kursiyerlere kurs bitirme sertifikaları Akdeniz Belediye Başkanı Gültak ve İşkur İl Müdürü Mustafa Kutlu tarafından verildi.