Bursa Yenişehir'deki Metruk Binalar Yıkılacak | 18 Nisan 2024İmar Haber

18 Nisan 2024 - 19:43

Bursa Yenişehir’deki Metruk Binalar Yıkılacak

BURSA İLİ YENİŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURDU. METRUK BİNALARIN YIKILMASI İÇİN MAL SAHİPLERİNE TEBLİGATLAR GÖNDERİLDİ.

Bursa Yenişehir’deki Metruk Binalar Yıkılacak
Son Güncelleme :

03 Aralık 2020 - 14:17

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/bursa-yenisehirdeki-metruk-binalar-yikilacak/29323/" title="facebook">
Bursa ili Yenişehir ilçemiz; Yeni Mahalle, Yonca Sokak No:2 adresindeki 288 ada 6’nolu parselde bulunan Tek katlı yapının metruk durumda olduğu ön cephe duvarlarının sıvasının döküldüğü, bir kısmının yıkıldığı, çatının çöktüğü ve içeriye rahatlıkla girilebileceği görülmüştür, İdaremizce 26.11.2018 tarihli tutanak ile tespit edilmiştir. Bu sebeple metruk binanın yıkılması için yapı sahibinin adrese dayalı nüfus kayıt sistemindeki adresine tebligat gönderilmiş olup, yapı sahibi adresinde bulunmadığından tebligat yapılamamıştır.

Kurtuluş Mahallesi, Zühre Sokak No:69 512 adresi, ada 40’nolu parselde bulunan Tek katlı yapının’metruk durumda olduğu bahçe duvarlarının olmadığı, bahçenin görüntü kirliliğine sebebiyet vermesi ve içeriye rahatlıkla girilebileceği görülmüştür, İdaremizce 26.11.2018 tarihli tutanak ile tespit edilmiştir. Bu sebeple metruk binanın yıkılması için yapı sahibinin adrese dayalı nüfus kayıt sistemindeki adresine tebligat gönderilmiş olup, yapı sahibi adresinde bulunmadığından tebligat yapılamamıştır.

Tabakhane Mahallesi, Karacaali Sokak No:29 adresindeki 304 ada 2’nolu parselde bulunan Tek katlı yapının’metruk durumda olduğu ön cephe duvarlarının sıvasının döküldüğü, bir kısmının yıkıldığı, çatının bir kısmının çöktüğü ve içeriye rahatlıkla girilebileceği görülmüştür, İdaremizce 26.11.2018 tarihli tutanak ile tespit edilmiştir. Bu sebeple metruk binanın yıkılması için yapı sahibinin adrese dayalı nüfus kayıt sistemindeki adresine tebligat gönderilmiş olup, yapı sahibi adresinde bulunmadığından tebligat yapılamamıştır.



Ulucami Mahallesi, Gökgöz Sokak No:25 adresindeki 216 ada 12’nolu parselde bulunan İki katlı yapının’metruk durumda olduğu ön cephe duvarlarının bir kısmının yıkıldığı, çatının bir kısmının çöktüğü ve içeriye rahatlıkla girilebileceği görülmüştür, İdaremizce 26.11.2018 tarihli tutanak ile tespit edilmiştir. Bu sebeple metruk binanın yıkılması için yapı sahibinin adrese dayalı nüfus kayıt sistemindeki adresine tebligat gönderilmiş olup, yapı sahibi adresinde bulunmadığından tebligat yapılamamıştır.

Kurtuluş Mahallesi, Süpürtülü Sokak No:5 adresindeki 197 ada 3’nolu parselde bulunan Tek katlı yapının’metruk durumda olduğu yığma kömürlük, duvarlarının bir kısmının yıkıldığı ve içeriye rahatlıkla girilebileceği görülmüştür, İdaremizce 22.10.2020 tarihli tutanak ile tespit edilmiştir. Bu sebeple metruk binanın yıkılması için yapı sahibinin adrese dayalı nüfus kayıt sistemindeki adresine tebligat gönderilmiş olup, yapı sahibi adresinde bulunmadığından tebligat yapılamamıştır.

Ulucami Mahallesi, Hamam Aralığı Sokak No:11 adresindeki 219 ada 39’nolu parselde bulunan Tek katlı yapının’metruk durumda olduğu kapı ve pencerelerinin olmadığı, bahçe duvarlarının yıkıldığı ve içeriye rahatlıkla girilebileceği görülmüştür, İdaremizce 26.11.2018 tarihli tutanak ile tespit edilmiştir. Bu sebeple metruk binanın yıkılması için yapı sahibinin adrese dayalı nüfus kayıt sistemindeki adresine tebligat gönderilmiş olup, yapı sahibi adresinde bulunmadığından tebligat yapılamamıştır.

Ulucami Mahallesi, Hamam Aralığı Sokak No:9 adresindeki 219 ada 11’nolu parselde bulunan Tek katlı yapının’metruk durumda olduğu kapı ve pencerelerinin olmadığı, bahçe duvarlarının yıkıldığı ve içeriye rahatlıkla girilebileceği görülmüştür, İdaremizce 26.11.2018 tarihli tutanak ile tespit edilmiştir. Bu sebeple metruk binanın yıkılması için yapı sahibinin adrese dayalı nüfus kayıt sistemindeki adresine tebligat gönderilmiş olup, yapı sahibi adresinde bulunmadığından tebligat yapılamamıştır.

İlçemiz Tabakhane Mahallesi, Cami Sokak, No:23, tapu kayıtlarında 304 ada, 26 parselde bulunan taşınmaz ile ilgili olarak; mevcut yapının metruk vaziyette olduğu büyük bölümlerinin yıkıldığı ve parsel sınırında yola cephe olan duvarların bahçe duvarı olarak kullanıldığı ve bu duvarların görüntü kirliliği yarattığı, yıkılma tehlikesi oluşturduğu görülmüş olup, idaremizce 26.11.2018 tarihli tutanak ile tespit edilmiştir. Bu sebeple metruk binanın yıkılması için yapı sahibinin adrese dayalı nüfus kayıt sistemindeki adresine tebligat gönderilmiş olup, yapı sahibi adresinde bulunmadığından tebligat yapılamamıştır.

Yenişehir İmar Haberleri