Büyükşehir, Çitdibi ve Yarbaş Çandır yolunu onardı | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 03:12

Antalya’da Çitdibi ve Yarbaş Çandır Yolu Onarıldı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOĞUN YAĞIŞLARDAN DOLAYI BOZULAN, KONYAALTI İLÇESİNİN ÇİTDİBİ VE YARBAŞÇANDIR MAHALLELERİ GRUP YOLUNU ONARARAK, GÜVENLİ HALE GETİRDİ.

Antalya’da Çitdibi ve Yarbaş Çandır Yolu Onarıldı
Son Güncelleme :

31 Aralık 2020 - 13:10

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/buyuksehir-citdibi-ve-yarbas-candir-yolunu-onardi/48484/" title="facebook">

Antalya Büyükşehir Belediyesi yoğun yağışlardan dolayı bozulan, Konyaaltı ilçesinin Çitdibi ve Yarbaşçandır mahalleleri grup yolunu onararak, güvenli hale getirdi.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen selde bozulan ve zarar gören Konyaaltı ilçesine bağlı Çitdibi ve Yarbaşçandır mahalleleri grup yolunda bakım ve onarım çalışması yaparak güvenli hale getirdi.

Güvenlik önlemleri alarak çalışmalara başlayan Kırsal Hizmetler ekipleri grup yolunda selin götürdüğü bölümleri sert kayalarla doldurdu. Üzerine dolgu malzemesi seren ekipler silindir ile sıkıştırarak yolu güvenli hale getirdi.



Ekipler ayrıca, dağdan gelen selin yolu bozmaması için iş makinaları ile büyük kayalarla destekleme çalışması yaparak su giderlerinin ağzını açtı. Çalışmalar kısa sürede tamamlanarak yol trafiğe açıldı.

Konyaalti İmar Haberleri