Çadırda yaşayan aileye Kaymakamlık sahip cıktı | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 09:41

Çadırda yaşayan aileye Kaymakamlık sahip cıktı

ÇADIRDA YAŞAYAN AİLEYE KAYMAKAMLIK SAHİP ÇIKTI (ADEM DURMAZ-ANTALYA-İHA)

Çadırda yaşayan aileye Kaymakamlık sahip cıktı
Son Güncelleme :

10 Aralık 2020 - 14:10

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/cadirda-yasayan-aileye-kaymakamlik-sahip-cikti/33695/" title="facebook">

Korkuteli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Küçükköy’de 1,5 yıldır çadırda yaşayan Ali Akın’a Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünden talep edilen barınma yardımı kapsamında ev yapımına destekçi oldu. Kaymakam Ömer Çimşit ve Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaklar, Küçükköy mahallesinde incelemelerde bulundu.

Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, “Barınma yardımı kapsamında Aile Sosyal Politikalar Bakanlığına sunmuş oldukları barınma yardımı talebinin kabul edilerek Küçükköy mahallesinde yaşayan Akın ailesine ev yapmak için 25 bin TL destek geldiğini söyledi. Cimşit, ” Bunun yanında Kaymakalık sosyal yardımlaşma vakfı tarafından da bizde 25 bin TL destekte bulunduk. Sosyal Devlet olmanın gereğini somut bir şekilde yerine getirmiş olmanın gönül rahatlığı ile Akın ailesi evini yapmaya devam ediyor. Yeni evin yapımının tamamlanmasıyla Akın ailesi yeni evinde geçecek. Kendilerine hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.’ dedi.

1,5 Yıl çadırda yaşayan Ali Akın ise ” Devletimizden razı olsun. 1,5 yıldır çadırda yaşam mücadelesi veriyorduk. Devletim bana sahip çıktı ve bize maddi olarak 50 Bin TL destekte bulundu. Evimizin yapımı devam ediyor ve başımı sokacak sıcak bir yuvaya kavuşacağız. Kaymakamımız Ömer Çimşit ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim” dedi.