Çameli'de üst yapı çalışmaları devam ediyor | 19 Mart 2024İmar Haber

19 Mart 2024 - 12:40

Çameli’de üst yapı çalışmaları devam ediyor

ÇAMELİ’DE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR. TOPRAK YOLLAR KİLİT PARKE TAŞIYLA DÖŞENİRKEN ÇAMELİ BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ARSLAN, BÖLGEYE GELEREK ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP EDİP İNCELEMELERDE BULUNDU.

Çameli’de üst yapı çalışmaları devam ediyor
Son Güncelleme :

22 Aralık 2020 - 16:30

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/camelide-ust-yapi-calismalari-devam-ediyor/43639/" title="facebook">

Çameli’de üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Toprak yollar kilit parke taşıyla döşenirken Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, bölgeye gelerek çalışmaları yerinde takip edip incelemelerde bulundu.

Çameli ilçesi Yaylapınar Mahallesinde bulunan yollarda Çameli Belediyesi kilit parke taş çalışması gerçekleştiriyor. Kışın yağışla beraber yollarda çamur oluşurken, döşenen kilit parkeyle vatandaşlar mağdur olmayacak. Çalışmalar hızla devam ederken Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arsanla yapılan çalışmaları yerinde takip etti. Yaylapınar mahalle sakinleri yapılan çalışmaları yerinde bulurken kışın çamur yazın toz olan yolların artık daha güzel ve kullanışlı olacağını belirtti. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan vatandaşların daha rahat ve güvenle seyahat edeceğini belirterek, “Yaylapınar Mahallesinde gerçekleşen kanalizasyon çalışmaları tamamlanmasının ardından vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilecek. Kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam edecek” dedi.