Çankaya Belediyesi Aralık ayı boyunca ibadethaneler, berber ve kuaförlere hijyen paketi dağıtacak | 18 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 02:25

Çankaya Belediyesi Aralık ayı boyunca ibadethaneler, berber ve kuaförlere hijyen paketi dağıtacak

ÇANKAYA BELEDİYESİ EKİPLERİ HİJYEN PAKETLERİNİ BÖLGE BÖLGE BELİRLENEN ADRESLERE ARALIK AYI BOYUNCA BERBER VE KUAFÖRLER İLE İBADETHANELERE DE MASKE VE KOLONYADAN OLUŞAN HİJYEN PAKETİ DAĞITACAK.

Çankaya Belediyesi Aralık ayı boyunca ibadethaneler, berber ve kuaförlere hijyen paketi dağıtacak
Son Güncelleme :

05 Aralık 2020 - 11:20

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/cankaya-belediyesi-aralik-ayi-boyunca-ibadethaneler-berber-ve-kuaforlere-hijyen-paketi-dagitacak/30473/" title="facebook">

Çankaya Belediyesi ekipleri hijyen paketlerini bölge bölge belirlenen adreslere aralık ayı boyunca berber ve kuaförler ile ibadethanelere de maske ve kolonyadan oluşan hijyen paketi dağıtacak.

Pandemi sürecinin en az hasarla atlatılması dileğinde bulunan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Biz dayanışmayı ve yardımlaşmayı önemseyen bir milletiz. Halkın sağduyusuyla birlikte bu zor günleri de atlatacağımızdan kuşkum yok. Salgın nedeniyle zor bir süreçten geçiyoruz. Sizlerin sağlığını düşünmek de bizim görevimiz. Bu günleri birlik ve dayanışma içinde; maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak hep birlikte aşacağız. Yerel yönetimler düzeyinde bize düşen görev ne ise yapmaya çaba gösteriyoruz. Bu süreçte esnafımızın da her kesimden vatandaşımızın da yanındayız. Korona virüs tedbirleri konusunda en önemli iki malzeme olan maske ve kolonya ile dezenfektanı vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Vatandaşlarımızdan maske, mesafe ve hijyen kurallarına çok dikkat etmelerini bir kez daha hatırlatmak istiyorum” ifadelerini kullandı.