Çankırı'da Ticari Alan İmarlı Arsa Satışı | 25 Nisan 2024İmar Haber

25 Nisan 2024 - 22:52

Çankırı’da Ticari Alan İmarlı Arsa Satışı

KUZEY ANADOLU KALKINMA AJANSI GENEL SEKRETERLİKTEN DUYURU
İHALE İLANI KUZEY ANADOLU KALKINMA AJANSI TARAFINDAN SATIŞA ÇIKARILACAK TAŞINMAZ

Çankırı’da Ticari Alan İmarlı Arsa Satışı
Son Güncelleme :

10 Şubat 2021 - 14:01

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/cankirida-ticari-alan-imarli-arsa-satisi/63899/" title="facebook">

Aşağıda tapu kayıt bilgileri belirtilen Kurumumuz adına kayıtlı taşınmazın satış ihalesi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’na kıyasen önce kapalı sonra açık teklif usulü ile Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından yukarıda belirtilen gün ve saatte toplanacak komisyon tarafından yapılacaktır.

1) İhaleye katılmak isteyen isteklilerin ihale saatine kadar aşağıda sayılan belgeleri ihale komisyonuna
sunmak zorundadırlar;
a) Teklif mektubunu içeren teklif zarfı,
b) Şartnamede belirlenen usulde sunulan geçici teminat,
c) Gerçek kişilerin; yerleşim yeri belgesi veya ikametgâh belgesini, aslını ibraz etmek suretiyle T.C Kimlik numaralı Nüfus Cüzdanı/ Kimlik Kartı fotokopisini veya Nüfus Kayıt Örneğini, vekaleten ihaleye girecek olanların ise noter tasdikli vekaletname,
d) Tüzel kişilerin; vergi kimlik numaralarını, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış oda sicil belgesini, tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin temsile tam yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli yetki belgesini veya imza sirkülerinin aslını veya noter tasdikli örneği.

2) İhalenin yapılacağı yer ve adresi: Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Çankırı Yatırım Destek Ofisi, Çankırı Valiliği Yeni Hizmet Binası Hükümet Konağı 3. Kat No:322 Merkez/ ÇANKIRI adresinde gerçekleştirilecektir.

3) Gerçek ve özel hukuk tüzel kişilerinin yerine vekâleten ihaleye katılacak olanlar bir taşınmaz için sadece bir gerçek ya da tüzel kişi adına teklif verebilecek, bir taşınmaz için birden fazla gerçek veya tüzel kişi ortak teklif veremeyecek, ortak girişimler ve konsorsiyumlar ihaleye katılamayacaktır.

İrtibat Tel: 0 (366) 212 58 52

cankiri-kuzka-arsa-ihalesi