Çekiliş talihlileri tabletlerini teslim aldı | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 17:00

Çekiliş talihlileri tabletlerini teslim aldı

ÇEKİLİŞ TALİHLİLERİ TABLETLERİNİ TESLİM ALDI

Çekiliş talihlileri tabletlerini teslim aldı
Son Güncelleme :

08 Aralık 2020 - 10:40

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/cekilis-talihlileri-tabletlerini-teslim-aldi/32457/" title="facebook">

Haliliye Belediyesinin sosyal medya üzerinden sorduğu soruya doğru cevap veren ve çekilen kurayla ödül kazananlara tablet ödülleri verildi.

Haliliye Belediyesinin sosyal medya üzerinden düzenlediği ‘Karahantepe’ çekilişi sona erdi. Yanıtı UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Göbeklitepe’deki dikili taşların benzerlerinin bulunduğu Karahantepe olan yarışmanın kazananları çekiliş yoluyla belirlendi.

Yarışma sonrası şartları yerine getiren takipçiler arasında yapılan çekilişte tahlililere tablet hediyeleri takdim edildi. Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinden hediyelerini alan tahlililer Haliliye Belediyesi ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiler. Sosyal Medya hesapları üzerinden düzenleyecekleri aktiviteler ile vatandaşlara hediye dağıtımının devam edeceğini belirten Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, amaçlarının hem Haliliye’de bulunan önemli eserleri tanıtmak hem de Kovid-19 salgını dolayısıyla evlerinde olan vatandaşlara az da olsa bir moral desteği sağlamak olduğunu aktardılar.