Cizre'de park yapım çalışmaları devam ediyor | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 04:22

Cizre’de park yapım çalışmaları devam ediyor

ŞIRNAK’IN CİZRE İLÇE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN CUDİ MAHALLESİNDE BAŞLATILAN PARK ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI.

Cizre’de park yapım çalışmaları devam ediyor
Son Güncelleme :

09 Ocak 2021 - 13:20

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/cizrede-park-yapim-calismalari-devam-ediyor/54007/" title="facebook">

Şırnak’ın Cizre İlçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Cudi Mahallesinde başlatılan park çalışmaları tamamlandı.

Cizre Belediyesi, bir yandan ilçe genelinde yeşillendirme çalışması yaparken, bir yandan da yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor. Cizre Belediyesi Cudi Mahallesi sakinlerine yeni bir park inşa ederek sosyal alan ihtiyaçlarını karşılamak adına çalışmalarını sürdürüyor. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu’nun talimatları üzerine geliştirilen projeler çerçevesinde, Cudi Mahallesi Mezbaha Caddesinde başlatılan park yapım çalışması tamamlandı. Toplam 330 metrekare olan park alanı içerisinde, kamelya, oturma bankları, aydınlatma direkleri, peyzaj çalışmaları, ağaçlandırma ve çimlendirme çalışması yapıldı. Cizre’nin tarihi görselleriyle süslenen park, vatandaşların hizmetine açıldı.