Didim'de yeni yıla evlerde girildi | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 17:53

Didim’de yeni yıla evlerde girildi

DİDİM’DE YENİ YILA EVLERDE GİRİLDİ İLÇEDE TURİZMİN KALBİ ALTINKUM SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

Didim’de yeni yıla evlerde girildi
Son Güncelleme :

01 Ocak 2021 - 13:40

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/didimde-yeni-yila-evlerde-girildi/49275/" title="facebook">

Korona virüs sebebiyle sokağa çıkma kısıtlaması tedbirleri kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Didimlilerde yeni yıla evlerinde girdi.

Geçen yıllarda eğlence mekanlarının açık olduğu Altınkum Yalı caddesi sessizliğe bürünürken, Didim’de emniyet güçlerinin gece boyunca tedbirlerini sürdürdükleri görüldü

Didimliler 2021 yılını evlerinde karşıladı. Korona virüs sebebiyle kısıtlı sokağa çıkma yasağı tedbirleri kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Didim’de de vatandaşlar yeni yılı evlerinde karşıladı. İlçe merkezinde ve mahallelerinde vatandaşların sokağa çıkma yasağına riayet ettikleri görüldü. Başta Cumhuriyet caddesi, Atatürk bulvarı ile İnönü bulvarı olmak üzere kentin ana bulvarları sessizliğe büründü.

İlçede turizmin merkezi olan Altınkum Yalı caddesi ise yeni yılı sessiz karşıladı. Eğlence mekanlarının, restaurant ve barların yoğun olduğu caddede sadece emniyet güçleri ile belediye ekiplerinin görev yaptığı görüldü.

Didim’de emniyet güçleri belli bölgelerde kontrollerini yaparken, ekiplerin yaya olarak ta ilçe genelinde kontrolleri yaptıkları görüldü. Sıkı tedbirleride izinli olan vatandaş ve sürücülerinin dışında Didimlilerin yasağa uydukları görüldü.