Elazığ'da 56 saatlik sessizlik başladı | 20 Nisan 2024İmar Haber

20 Nisan 2024 - 04:57

56 Saatlik Sokağa Çıkma Kısıtlaması Başladı

KORONA VİRÜS (COVİD-19) TEDBİRLERİ KAPSAMINDA DEVAM EDEN HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI İLE ELAZIĞ’DA CADDE VE SOKAKLAR SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ. İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI EKİPLERDE KENTİN BİRÇOK NOKTASINDA İSE KONTROL NOKTALARI KURARAK UYGULAMA YAPMAYA BAŞLADI. KONTROLLERDE ARAÇLAR VE YAYALAR TEK TEK DURDURULARAK SORGULANDI

56 Saatlik Sokağa Çıkma Kısıtlaması Başladı
Son Güncelleme :

11 Aralık 2020 - 22:55

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/elazigda-56-saatlik-sessizlik-basladi/34728/" title="facebook">

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında devam eden hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması ile Elazığ’da cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.

Covid-19 tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelge ile 81 ilde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması devam ediyor. 21.00’da başlayan ve 56 saat sürecek olan kısıtlama kapsamında cadde ve sokaklar yeniden sessizliğe büründü. Kentte zorunlu dışarı çıkması gerekenler dışında herkes karara uydu.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerde kentin birçok noktasında ise kontrol noktaları kurarak uygulama yapmaya başladı. Kontrollerde araçlar ve yayalar tek tek durdurularak sorgulandı.

Öte yandan, denetimlerin kent genelinde aralıksız devam edeceği bildirildi.