Elmalı otogarı açılışa hazır | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 21:11

Elmalı otogarı açılışa hazır

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ELMALI OTOBÜS TERMİNALİ’NİN İNŞAATINI TAMAMLADI. 10 BİN METREKARELİK ALANA İNŞA EDİLEN YENİ TERMİNAL BİNASI, MODERN VE KULLANIŞLI BİR YAPI OLARAK VATANDAŞA KONFORLU VE KOLAY ULAŞIM İMKANI SAĞLAYACAK.

Elmalı otogarı açılışa hazır
Son Güncelleme :

02 Ocak 2021 - 11:45

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/elmali-otogari-acilisa-hazir/49719/" title="facebook">

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali’nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal binası, modern ve kullanışlı bir yapı olarak vatandaşa konforlu ve kolay ulaşım imkanı sağlayacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Eylül 2019’da çalışmaların başladığı Elmalı Otobüs Terminali açılışa hazır hale geldi. Elmalı’nın girişinde ulaşımın kolay olduğu bir noktada modern ve çevreci bir anlayışla planlanarak inşa edilen Elmalı Otobüs Terminali, yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak.Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan son olarak peyzaj ve çevre düzenlemesi yapılan Elmalı Otobüs Terminali’nin açılışı ulaşım firmalarının da taşınmasından sonra gerçekleşecek.

Elmalı ilçe merkezinde oluşan trafiği büyük ölçüde rahatlatacak yeni terminalde 8 adet otobüs peronu, bilet satış ofisleri, yarı açık ve kapalı bekleme alanları, mescit, sığınak, PTT, restoran, ticari dükkânlar, polis, zabıta ve idari ofisler, personel odaları, teknik odalar ve açık otopark bulunuyor. Yeni terminal sahip olduğu bu donanımlarla ilçe halkına ve turizmine en iyi şartlarda hizmet verecek.