Emekli Öğretmenlere Duygusal Ziyaret | 24 Nisan 2024İmar Haber

24 Nisan 2024 - 11:13

Emekli Öğretmenlere Duygusal Ziyaret

DÜZCE KONURALP ANAOKULU HER YIL GELENEKSEL OLARAK HAZIRLADIĞI EMEKLİ ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİĞİNİ PANDEMİ NEDENİYLE GERÇEKLEŞTİREMEYİNCE ÖĞRETMENLERİ EVLERİNDE ZİYARET EDEREK ÇİÇEK VERİP ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADILAR.

Emekli Öğretmenlere Duygusal Ziyaret
Son Güncelleme :

24 Kasım 2020 - 17:55

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/emekli-ogretmenlere-duygusal-ziyaret/23997/" title="facebook">

Düzce Konuralp Anaokulu her yıl geleneksel olarak hazırladığı Emekli Öğretmenler Günü etkinliğini pandemi nedeniyle gerçekleştiremeyince öğretmenleri evlerinde ziyaret ederek çiçek verip öğretmenler gününü kutladılar.

Yurdun dört bir yanında 24 Kasım Öğretmenler Günü pandemi nedeniyle kısıtlı bir şekilde yapılıyor. Düzce Konuralp Anaokulu’da her yıl geleneksel olarak hazırladığı emekli öğretmenler günü programını yaşanan pandemi nedeniyle bu yıl gerçekleştiremedi. Emekli öğretmenleri evlerinde ziyaret ederek öğretmenler günlerini kutladılar. Okul müdürü Gülsüm Aydın Albayrakoğlu ilkokul öğretmeni Ahmet Gürel’i ziyareti esnasında duygusal anlar yaşandı.