Erciyes en sessiz sezonunu geçiriyor | 25 Nisan 2024İmar Haber

25 Nisan 2024 - 14:10

Erciyes en sessiz sezonunu geçiriyor

ERCİYES DAĞI, KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASIYLA BERABER BOŞ KALDI. GEÇTİĞİMİZ SEZONLARDA TIKLIM TIKLIM DOLU OLAN DAĞDAKİ PİSTLERDE YAŞANAN SAKİNLİKTE HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ.

Erciyes en sessiz sezonunu geçiriyor
Son Güncelleme :

02 Ocak 2021 - 16:05

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/erciyes-en-sessiz-sezonunu-geciriyor/49997/" title="facebook">

Erciyes Dağı, korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasıyla beraber boş kaldı. Geçtiğimiz sezonlarda tıklım tıklım dolu olan dağdaki pistlerde yaşanan sakinlikte havadan görüntülendi.

Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden olan ve geçtiğimiz sezonlarda tıklım tıklım dolu olan Erciyes Dağı, korona virüs önlemleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasıyla beraber boş kaldı. Geçtiğimiz senelerde tıklım tıklım dolu olan, adeta pistlerinde adım atacak yer kalmayan dağda yaşanan sakinlik havadan görüntülendi. Mekanik tesislerin kapalı olduğu Erciyes Dağı’nda, yurt dışından gelen turistler ile kendi imkanları ile pistlere çıkarak kayak yapıyor.

Erciyes’i şimdiye kadar hiç böyle görmediklerini söyleyen turistler, gördükleri manzara karşısında şaşırdıklarını belirtti.