Ergani Belediyesinden kuaförlere maske ve dezenfektan desteği | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 17:10

Ergani Belediyesinden Kuaförlere Maske ve Dezenfektan Desteği

DİYARBAKIR’IN ERGANİ İLÇE BELEDİYESİ, FAALİYETLERİ DEVAM EDEN BERBER VE KUAFÖRLERDE PANDEMİ KURALLARININ UYGULANMASINI SAĞLAMAK AMACIYLA MASKE VE DEZENFEKTAN DAĞITIMI YAPTI.

Ergani Belediyesinden Kuaförlere Maske ve Dezenfektan Desteği
Son Güncelleme :

11 Aralık 2020 - 16:05

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/ergani-belediyesinden-kuaforlere-maske-ve-dezenfektan-destegi/34511/" title="facebook">

Diyarbakır’ın Ergani İlçe Belediyesi, faaliyetleri devam eden berber ve kuaförlere, pandemi kurallarının uygulanmasını sağlamak amacıyla maske ve dezenfektan dağıtımı yaptı.

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Ergani Belediyesi, pandemi döneminde esnafa destek sunmaya devam ediyor. Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk’ün talimatları ile berber ve kuaförlere maske ile dezenfektan dağıtıldı. Kaymakam Öztürk, toplum sağlığını korumanın her işin önünde geldiğini söyledi. Kaymakam Öztürk, “Bu konuda esnaflarımızın sorumluluğu çok büyük. Bizler de Ergani Belediyesi olarak onlara destek olmak için imkanlarımız dahilinde çalışıyoruz. Bu zorlu süreci dayanışma ve yardımlaşma ile geride bırakacağız” dedi.

Berber ve kuaför esnafına maske ile dezenfektan dağıtımında bulunan ekipler ayrıca iş yerlerinde ayrıntılı dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

Esnaf Kaymakam Öztürk’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.


Ergani İmar Haberleri