Ergani'de zabıta ekipleri gıda denetimlerine devam ediyor | 20 Nisan 2024İmar Haber

20 Nisan 2024 - 13:25

Ergani’de zabıta ekipleri gıda denetimlerine devam ediyor

KORONA VİRÜSÜ SALGINI İLE MÜCADELE KAPSAMINDA HER ALANDA ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE SÜRDÜREN DİYARBAKIR’IN ERGANİ İLÇE BELEDİYESİ, KENT GENELİNDE MARKET, BAKKAL VE ŞARKÜTERİLERDE GIDA DENETİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Ergani’de zabıta ekipleri gıda denetimlerine devam ediyor
Son Güncelleme :

16 Aralık 2020 - 12:45

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/erganide-zabita-ekipleri-gida-denetimlerine-devam-ediyor/38641/" title="facebook">

Korona virüsü salgını ile mücadele kapsamında her alanda çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Diyarbakır’ın Ergani İlçe Belediyesi, kent genelinde market, bakkal ve şarküterilerde gıda denetimi gerçekleştirdi.

Ergani Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk’ün talimatları ile Zabıta Müdürlüğü ekiplerince sabahın erken saatlerinde başlatılan denetimlerde, iş yeri açma ruhsatı, iş yeri temizliği, gıdaların tazeliği ve paketli gıdaların son kullanım tarihleri kontrol edildi. İlçe genelindeki fırınlarda gramaj ve temizlik konusunda denetlemenin yanı sıra, marketlerdeki gıda ürünlerinin fiyat ve son kullanma tarihlerinin kontrol edildiği, halkın sağlığı için hassasiyetle çalışıldığı belirtildi.