Ergene Belediyesi yol çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor | 28 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 02:26

Ergene Belediyesi yol çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor

ERGENE HALKINA MODERN VE KALİTELİ YOLLAR İNŞA ETTİKLERİNİ KAYDEDEN ERGENE BELEDİYE BAŞKANI RASİM YÜKSEL İLÇEDE YOL ÇALIŞMALARINA KESİNTİSİZ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEYEREK EKİPLERDEN BİLGİLER ALDI.

Ergene Belediyesi yol çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor
Son Güncelleme :

21 Aralık 2020 - 14:45

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/ergene-belediyesi-yol-calismalarini-kesintisiz-surduruyor/42890/" title="facebook">

Ergene halkına modern ve kaliteli yollar inşa ettiklerini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçede yol çalışmalarına kesintisiz bir şekilde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgiler aldı.

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Sağlık Mahallesi Akbulut Sokak ve Marmaracık Mahallesi Aytepe Caddesi’ndeki beton yol çalışmalarını tamamladı. Bu iki sokağın tamamlanmasının ardından vites yükselterek çalışmalarına devam eden ekipler şimdi de Yeşiltepe Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’nde beton yol serim ve Ege Caddesi’nde de beton yol öncesi malzeme serimi çalışmalarını sürdürüyor.

“Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz”

Yeşiltepe Mahallesi Kazım Karabekir ve Ege Caddelerinde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Umutla, sabırla ve emekle çıkılan yolda her zaman başarı vardır. Sağlık Mahallesi Akbulut Sokağımızın ardından kısa bir süre önce Marmaracık Mahallesi Aytepe Caddesi’nde başlatmış olduğumuz beton yol serim çalışmamız da tamamlandı. Ekiplerimiz Ergene halkına en iyi ve en güzel hizmeti vermek adına dur durak bilmeden Yeşiltepe Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’nde beton yol serim çalışmalarına başladı. Ergene halkımız için var gücümüzle çalışmaya, verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz” dedi.

“Tekirdağ’da, Türkiye’de parmakla gösterilen örnek bir belediye olduk”

Başkan Rasim Yüksel, “Bundan tam 6 yıl önce yeni kurulan bir belediye olarak elinde hiçbir ekipmanı ve malzemesi olmayan Ergene Belediyesi’nin bu kısa sürede bünyesine kazandırmış olduğu iş makinaları, ekipmanlar ve malzemeler ile Ergene halkına beklemiş olduğu yol hizmetini en iyi şekilde veriyoruz. Yaptığımız yol çalışmalarımız ile Ergene’nin çehresini değiştirmeye, sokak ve caddelerimizi daha modern bir hale getirmeye devam ediyoruz. Tekirdağ’da, Türkiye’de parmakla gösterilen örnek belediyelerden biri olduk. Bu başarıda en büyük pay halkımızın bize duyduğu inanç ve güvendir. Ergene Belediyesi olarak tek bir amacımız var o da her zaman Sevgi Kenti Ergenemize en iyi hizmeti sunmaktır” diye konuştu.