Filyasyon ekipleri kısıtlamada da virüsün izini sürüyor | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 21:30

Filyasyon ekipleri kısıtlamada da virüsün izini sürüyor

SAMSUN’DA KORONA VİRÜSÜN YAYILMAMASI İÇİN KAPI KAPI DOLAŞARAK GÖREV YAPAN FİLYASYON EKİPLERİ SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINDA DA ÇALIŞARAK VİRÜSÜN İZİNİ SÜRÜYOR.

Filyasyon ekipleri kısıtlamada da virüsün izini sürüyor
Son Güncelleme :

09 Ocak 2021 - 22:10

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/filyasyon-ekipleri-kisitlamada-da-virusun-izini-suruyor/54407/" title="facebook">

Samsun’da korona virüsün yayılmasını önlemek için kapı kapı dolaşarak görev yapan filyasyon ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasında da çalışarak virüsün izini sürüyor.

Korona virüsün yayılmaması için gece gündüz mesai harcayan Samsun İl Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasında da mesai yapıyor.

Samsun Valiliği ise “Filyasyon ekiplerimiz, toplum sağlığının korunması amacıyla sokağa çıkma kısıtlamasında da gece gündüz demeden sahanın her alanında görev alarak virüsün izini sürüyor, titizlik ve özveri ile çalışmalarını devam ettiriyor. Bizler de tedbir ve kısıtlamalara uyma konusunda göstereceğimiz kararlılıkla, fedakar kahramanlarımıza destek olalım.Bu mücadelenin en ön safında mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan sağlık çalışanlarımıza ve tüm görevlilerimize en içten teşekkürlerimizi sunarız” açıklamasında bulundu.