Fırat Aydınus ilk kez Kayserispor-Beşiktaş maçında | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 06:01

Fırat Aydınus ilk kez Kayserispor-Beşiktaş maçında

HAKEM FIRAT AYDINUS, İLK KEZ HES KABLO KAYSERİSPOR İLE BEŞİKTAŞ ARASINDA OYNANACAK BİR MAÇI YÖNETECEK.

Fırat Aydınus ilk kez Kayserispor-Beşiktaş maçında
Son Güncelleme :

02 Ocak 2021 - 9:40

Hakem Fırat Aydınus, ilk kez Hes Kablo Kayserispor ile Beşiktaş arasında oynanacak bir maçı yönetecek.

Süper Lig’in 16.haftasında Hes Kablo Kayserispor ile Beşiktaş arasında Kadir Has Stadı’nda oynanacak müsabakayı Fırat Aydınus yönetecek. İstanbul Bölgesi Süper Lig hakemi ilk kez iki takım arasındaki bir maçta düdük çalacak.

İstanbul Bölgesi Süper Lig hakemi Fırat Aydınus, bugüne kadar Hes Kablo Kayserispor 46 maçını yönetti. Bu maçlarda sarı kırmızılı ekip 17 kez kazanıp 16 kez kaybederken 13 kez de berabere kaldı. Bu 46 maçta Aydınus, Kayserispor aleyhine 12 kırmızı kart, 113 sarı kart çıkarırken rakiplerine ise 7 kırmızı kart 83 sarı kart çıkardı. Fırat Aydınus, hakemlik yaşamında 43 kez Beşiktaş maçı yönetti. Siyah Beyazlılar bu maçlarda 17 kez kazanıp 14 kez kaybetti ve 12 kez de berabere kaldı. 47 yaşındaki hakem, Beşiktaş’a 8 kez kırmızı 98 kez sarı kart gösterirken rakiplerine ise 14 kez kırmızı 118 kez sarı kart çıkardı. Fırat Aydınus son olarak Kayserispor’un geçen sezon sahasında 1-0 kazandığı Çaykur Rizespor maçını yönetirken, Beşiktaş’ın ise geçen sezon deplasmanda 1-0 kazandığı Yeni Malatyaspor maçını yönetmişti.

Fırat Aydınus’un bu maçta yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu, Süleyman Özay yapacak. Maçın 4.hakemi ise Yasin Kol olarak belirlendi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.