Gülüç Belediyesi cami cemaati için sundurma yaptı | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 17:57

Gülüç Belediyesi Cami Cemaati İçin Sundurma

ZONGULDAK’IN EREĞLİ İLÇESİNE BAĞLI GÜLÜÇ BELEDİYESİ TARAFINDAN SİTE CAMİİ’NİN AVLUSUNA CEMAATİN OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINDA İBADETLERİNİ RAHATÇA YAPABİLMELERİ İÇİN SUNDURMA YAPILDI.

Gülüç Belediyesi Cami Cemaati İçin Sundurma
Son Güncelleme :

04 Aralık 2020 - 19:00

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/guluc-belediyesi-cami-cemaati-icin-sundurma-yapti/30195/" title="facebook">

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Belediyesi tarafından Site Camii’nin avlusuna cemaatin olumsuz hava koşullarında ibadetlerini rahatça yapabilmeleri için sundurma yapıldı.

Gülüç Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımına başlanan Site Cami avlusu sundurma çalışması tamamlandı. Gülüçlü hayırseverlerin desteği ile sundurma çalışmasının ardından Gülüç Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Site Cami’sinde bakım, onarım, tamirat ve boya çalışmasına başladı.

Gülüç Belediyesi olarak pandemi sürecinde de çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, destekte bulunan hayırseverlere teşekkür etti.



Demirtaş, “Gülüç Belediyesi olarak beldemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz. Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan sosyal mesafe nedeniyle zaman zaman camilerimizin iç mekanları yetersiz kalabiliyor. Beldemizde bulunan Site Camii’nin avlusunda özellikle Cuma Namazı ve Cenaze namazlarında ister istemez kalabalık oluşuyor. Kış aylarına yaklaştığımız şu günlerde olumsuz hava koşullarını düşünerek avlunun üstünün kapatılarak cami cemaatimizin ibadetlerini sağlamak istedik. Gülüç beldemizde bulunan Site Cami’mizin avlusunda başlattığımız sundurma çalışmamızı bitirdik. Şimdi de hayırseverlerimiz katkılarıyla tamir, tadilat ve boya çalışmalarına başlıyoruz. Destekte bulunan hayırseverlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah camimiz beldemize yakışır bir görünüme kavuşacak” ifadelerine yer verdi.

Gülüç İmar Haberleri