Gümüşhane'de geniş kapsamlı Korona virüs denetimi | 18 Nisan 2024İmar Haber

18 Nisan 2024 - 15:23

Gümüşhane’de geniş kapsamlı Korona virüs denetimi

GÜMÜŞHANE’DE VALİ KAMURAN TAŞBİLEK BAŞKANLIĞINDA SALI PAZARINDA GENİŞ KAPSAMLI YENİ TİP KORONAVİRÜS (COVİD-19) TEDBİRLERİ DENETİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Gümüşhane’de geniş kapsamlı Korona virüs denetimi
Son Güncelleme :

08 Aralık 2020 - 15:05

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/gumushanede-genis-kapsamli-korona-virus-denetimi/32720/" title="facebook">

Gümüşhane’de Vali Kamuran Taşbilek başkanlığında Salı pazarında geniş kapsamlı yeni tip Korona virüs (Covid-19) tedbirleri denetimi gerçekleştirildi.

“Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla yapılan denetleme faaliyeti kapsamında Belediye Başkanı Ercan Çimen ve diğer yetkililerle 15 Temmuz Zafer Meydanında kurulu salı pazarında incelemelerde bulunan Vali Taşbilek hem vatandaşlara hem pazar esnafına maske, mesafe, temizlik kurallarını hatırlattı, misafirliğe gitmemeleri ve misafir kabul etmemeleri noktasında uyardı.

Pazar yerindeki denetiminin ardından köy ürünleri pazarı, çay ocakları, ulusal marketler, berberleri denetleyen Vali Taşbilek, “Bugün pazar yerimizi, kalabalık olan yerlerimizi denetleme amacıyla sahadayız. Buradan vatandaşlarımıza bir kez daha mesafeye dikkat etmeleri. Maskemizi takıyoruz, evlerdeki komşuluk ilişkilerimize dikkat edelim, misafirliğe gitmeyelim, misafir kabul etmeyelim diyoruz. Bu süreç bizim için çok önemli. Gümüşhaneli vatandaşlarımızın sağduyusuna güveniyoruz. Bugüne kadar gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ediyoruz” dedi.

Diğer yandan Vali Taşbilek’in talimatıyla başlatılan anons uygulaması kapsamında Salı pazarının kurulduğu alanda bekleyen polis araçlarından “Saygıdeğer vatandaşlarımız bilindiği üzere Covid-19 virüsü kapalı ortamlarda hızlı yayılmaktadır. Lütfen bu süreçte misafirliğe gitmeyelim, evimize misafir kabul etmeyelim. Sosyal mesafe ve maske kullanımına özen gösterelim” anonsu yapılıyor.