Gupse Özay ile Barış Arduç'un kızları Jan Asya bir yaşına girdi | 27 Nisan 2024İmar Haber

27 Nisan 2024 - 13:54

Gupse Özay ile Barış Arduç’un kızları Jan Asya bir yaşına girdi

Gupse Özay ile Barış Arduç çiftinin kızları Jan Asya’nın doğum gününü kutladılar.

Son Güncelleme :

12 Eylül 2023 - 20:51

Gupse Özay ile Barış Arduç’un kızları Jan Asya bir yaşına girdi

‘Deliha’ filminin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen oyuncu çift Gupse Özay ile Barış Arduç, 29 Temmuz 2020’de Çeşme’de nikah masasına oturmuştu.

BİR KIZLARI VAR

Mutlu birliktelikleri süren Özay ve Arduç, geçtiğimiz yıl da kızlarını kucaklarına almıştı. Çerkes olan Gupse Özay, 9 Eylül’de dünyaya gelen kızına Jan Asya ismi vermişti. Jan, TDK’da “Atak, çevik, becerikli, çalışkan, asil soylu bir aileden gelen…”anlamına geliyor.

“EVLENDİKTEN SONRA HAYATIMDA BİR ŞEY DEĞİŞMEDİ”

Arduç, ayrıca daha önce, “Evlendikten sonra hayatımda bir şey değişmedi. Yedi yıldır beraberiz, evlilik bizim için sembolik bir şey oldu. Değişen bir şey yok” şeklinde konuşmuştu.

AİLE ARASINDA DOĞUM GÜNÜ

Ünlü çift, 1 yaşına basan kızları Jan Asya’nın doğum gününü, aile arasında bir partiyle kutladı. Jan Asya’nın 1 yaş doğum günü partisinden kareler sosyal medyada paylaşıldı.

“İYİ Kİ DOĞDUN AMCASININ GÜLÜ”

Barış Arduç’un kardeşi Onur Arduç da Jan Asya ile bu fotoğrafına “İyi ki doğdun amcasının gülü” notunu düştü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.