Haliliye Belediyesi değerlerini yaşatıyor | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 11:04

Haliliye Belediyesi değerlerini yaşatıyor

HALİLİYE BELEDİYESİ DEĞERLERİNİ HER PLATFORMDA YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR

Son Güncelleme :

27 Kasım 2020 - 16:20

Haliliye Belediyesi değerlerini yaşatıyor

Haliliye Belediyesi, kültür sanat faaliyetleri kapsamında hazırladığı videolar ile Şanlıurfa’nın önemli sanatçıların bilenmeyen yönlerini gün yüzüne çıkarıyor.

Haliliye Belediyesi, sanat tarihine damga vurmuş Şanlıurfalı sanatçıların isimlerini yaşatmaya devam ediyor. Haliliye Belediyesi daha önce şehrin önemli sanatçılarının isimlerini parklara vererek değerleri yaşatma adına ilk adımı attı. Şanlıurfa’da doğmuş Türkiye ve Dünya’ya mal olmuş sanatçılar için videolar hazırlayan Haliliye Belediyesi sanatçıların bilinmeyen yanlarını gün yüzüne çıkarıyor. Kültür ve Sosyal İşler ve Basın Yayın Müdürlüğü ile ortaklaşa hazırlanan videolarda sinema, edebiyat ve müzik dünyasına damga vurmuş sanatçılar ele alınıyor. Sanatçıların yaşamları ve bilinmeyen yönlerinin ele alındığı videolar izleyenler tarafından da tam not aldı.

Hazırlanan videolardan ilki divan edebiyatına damga vurmuş Şair Nabi. Şair Nabi’nin ardından ise Şair Nabi, Mukim Tahir, Hamza Şenses (Kel Hamza), Bakır Yurtseven (Bekçi Bakır), Tenekeci Mahmut, Yılmaz Kayral (Urfalı Babe) ve Hüseyin Peyda şeklinde devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.