Hizmet kalitesinin devamı için yatırımlar devam ediyor | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 21:23

Hizmet kalitesinin devamı için yatırımlar devam ediyor

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, SOMA’DA BÖLGESEL ISITMA SİSTEMİNE MANYETİK FİLTRASYON SİSTEMİ ENTEGRE EDİYOR. SİSTEM İLE HAT İÇERİSİNDEKİ SUYUN, METAL VE BENZERİ KATI PARTİKÜLLERİNDEN ARINDIRILMASI SAĞLANACAK.

Hizmet kalitesinin devamı için yatırımlar devam ediyor
Son Güncelleme :

11 Ocak 2021 - 13:00

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/hizmet-kalitesinin-devami-icin-yatirimlar-devam-ediyor/55547/" title="facebook">

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’da Bölgesel Isıtma Sistemine Manyetik Filtrasyon Sistemi entegre ediyor. Sistem ile hat içerisindeki suyun, metal ve benzeri katı partiküllerinden arındırılması sağlanacak.

Soma’da, Bölgesel Isıtma Sistemlerine önemli yatırımlar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, yeni bir hizmeti daha hayata geçiriyor. Bölgesel Isıtma Sistemine, Manyetik Filtrasyon Sistemini entegre eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, hat içerisindeki suyun metal ve benzeri katı partiküllerinden arındırmasını sağlayacak. Hizmet kalitesinin devamı için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde, Bölgesel Isıtma Sistemlerine yatırımların devam ettiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, “Bölgesel Isıtma Sistemine Manyetik Filtrasyon Sistemi entegre ediyoruz. Böylelikle, pompa istasyonuna takılacak olan yüksek kapasiteli ileri teknoloji manyetik filtre grubu ve izleme sistemi sayesinde kullanılan ekipmanların ömürlerinin uzatılması, aksaklıkların minimize edilmesi ve plakalı ısı değiştirici verimlerinin arttırılması hedeflenmektedir” dedi.