İnovaLİG Şampiyonu ikinci kez HAVELSAN | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 14:42

İnovaLİG Şampiyonu Yine HAVELSAN

TÜRK SAVUNMA SANAYİNİN İLK VE TEK AÇIK İNOVASYON MERKEZİ OLAN YILDIZ AÇIK İNOVASYON MERKEZİNİ KURAN HAVELSAN, TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ TARAFINDAN DÜZENLENEN İNOVALİG ÖDÜLLERİNDE İNOVASYON KAYNAKLARI KATEGORİSİNDE ŞAMPİYON OLDU.

İnovaLİG Şampiyonu Yine HAVELSAN
Son Güncelleme :

28 Aralık 2020 - 11:50

Türk savunma sanayinin ilk ve tek açık inovasyon merkezi olan Yıldız Açık İnovasyon Merkezini kuran HAVELSAN, Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen İnovaLİG Ödüllerinde İnovasyon Kaynakları kategorisinde şampiyon oldu.

Geçtiğimiz yıl da aynı kategoride şampiyon olan HAVELSAN, tüm kategorilerde üst üste 2 kez şampiyon olan ilk ve tek şirket olma unvanını da elde etti. HAVELSAN’ın ödülünü, Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Karakaş aldı. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından gerçekleştirilen İnovaLİG; IMP3rove Academy’nin yürüttüğü Avrupa’da 17 ülkede uygulanan IMP3rove metodolojisine dayanan bir kurguyla, Türkiye’deki firmaların inovasyon karneleri çıkarılarak yılın inovasyon liderleri belirleniyor.

İnovasyon yönetiminin olumlu etkisini artırabilecek faktörlerin ve kaynakların etkinliğinin değerlendirildiği İnovasyon Kaynakları kategorisinde elde ettikleri şampiyonluk için değerlendirme yapan HAVELSAN Genel Müdürü Dr. Mehmet Akif Nacar, şunları söyledi:



“2016 yılından beri katıldığımız İnovaLİG’te 4 yılda iki şampiyonluk kazandık. İnovasyon Kaynakları kategorisinde üst üste ikinci kez şampiyon olarak tüm kategorilerde üst üste şampiyon olan ilk ve tek şirket olduk. HAVELSAN’ın teknoloji alanında inovasyona ne kadar önem verdiğini de bu ödüllerle bir kez daha gösterdik.”

2019 İnovaLİG için başvuran 5000’in üzerinde firmanın değerlendirildiğini belirten Nacar, “IMP3rove metodolojisi ile Türkiye İnovasyon Karnesi çıkarıldı. HAVELSAN İnovasyon Yönetimi çalışmalarıyla yüz üzerinden 81 puan aldı. Bu puanla genel ortalamanın ve ’Büyüme Şampiyonu’ olarak ifade edilen ilk 250 firmanın ortalamasının çok üzerinde yer aldık” şeklinde konuştu.

ODTÜ BİM Cozone’da faaliyetlerini sürdüren HAVELSAN Yıldız Açık İnovasyon Merkezine, çevrim içi olarak da ulaşılabiliyor.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN