İzmit Belediyesi Güney Türkistan'a 2 bin adet Türk Bayrağı gönderdi | 18 Nisan 2024İmar Haber

18 Nisan 2024 - 20:39

İzmit Belediyesi Güney Türkistan’a 2 bin adet Türk Bayrağı gönderdi

İZMİT BELEDİYESİ, GÜNEY TÜRKİSTAN’DA BAYRAK HASRETİYLE YAŞAYAN VATANDAŞLARA YARDIM ELİNİ UZATARAK 2 BİN ADET TÜRK BAYRAĞI VE 2 BİN ADET TÜRK BAYRAKLI TİŞÖRT GÖNDERDİ.

İzmit Belediyesi Güney Türkistan’a 2 bin adet Türk Bayrağı gönderdi
Son Güncelleme :

05 Aralık 2020 - 12:25

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/izmit-belediyesi-guney-turkistana-2-bin-adet-turk-bayragi-gonderdi/30557/" title="facebook">

İzmit Belediyesi, Güney Türkistan’da bayrak hasretiyle yaşayan vatandaşlara yardım elini uzatarak 2 bin adet Türk Bayrağı ve 2 bin adet Türk Bayraklı tişört gönderdi.

Bugün Afganistan sınırları içerisinde kalan Selçuklu Devleti’ne başkentlik yapmış olan Güney Türkistan’da yaşanan Türk Bayrağı hasretine İzmit Belediyesi son verdi. İzmit Belediyesi Koordinatörü Yaşar Kardaş’ın da girişimleriyle birlikte bölgeye 2 bin adet Türk Bayrağı ve 2 bin adet Türk bayraklı tişört gönderildi.

Kuyaş Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği’nin İzmit Belediyesine yaptığı talebin ardından İsa Yusuf Alptekin Vakfı üzerinden bu talep karşılandı. İsa Yusuf Alptekin Vakfı yöneticilerin Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’e yaptıkları ziyarette yapılan bu destekler için teşekkür ederken, Başkan Hürriyet her zaman desteğe hazır olduklarını ifade etti.