Kahramanmaraş Lojman Satışları Başladı | 26 Nisan 2024İmar Haber

26 Nisan 2024 - 21:04

Kahramanmaraş Lojman Satışları Başladı

Kahramanmaraş Çevre ve Şehircilik İl Milli Emlak Müdürlüğünce Dulkadiroğlu İlçesi, Yenişehir Mahallesinde Bulunan 18 Adet Kamu Konutunun (Lojman) Satış İhalesi 16 Mart 2021 Tarihinde Yapılacaktır.

Kahramanmaraş Lojman Satışları Başladı
Son Güncelleme :

25 Şubat 2021 - 1:41

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/kahramanmaras-lojman-satislari-basladi/64172/" title="facebook">

Mülkiyeti hazineye ait lojman ve taşınmazların satış ve kiralama ihaleleri, Kahramanmaraş Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ihale odasında, 2886 sayılı Devlet ihale kanununun 45.maddesi uyarınca açık teklif usulüyle, 16-17 Mart 2021 tarihinde yapılacaktır.

İhaleye ilişkin şartname bedelsiz olarak Kahramanmaraş Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden temin edilebilmektedir.

Aşağıdaki listede belirtilen Kamu Konutlarının (lojman) kurumlarca tahsisi yapılanlar ilgili yasa gereği ön alım hakkına sahiptir.

Kahramanmaraş ili, Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan 18 Adet Lojman ve Onikişubat ile Dulkadiroğlu ilçelerinde bulunan 33 Adet Arazi Satışı ve Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan 1 Adet Arazinin 5(beş) yıllığına kiralanması ihaleleri Kahramanmaraş Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce yapılacaktır.





Tüm İllerde Satışa Çıkan Kamu Lojmanları

Kamu Konutları İçin Banka Teminat Mektubu Dilekçesi