Kartepe'de vezneler hafta sonu açık | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 13:16

Kartepe’de vezneler hafta sonu açık

KARTEPE BELEDİYESİ 30 KASIM 2020 TARİHİNDE SONA ERECEK OLAN EMLAK, ÇEVRE VE TEMİZLİK, İLAN VE REKLAM VERGİLERİNİN TAKSİT ÖDEMELERİNİ YAPACAK VATANDAŞLAR İÇİN BU HAFTA SONU VEZNELERİ AÇIK TUTACAK.

Kartepe’de vezneler hafta sonu açık
Son Güncelleme :

27 Kasım 2020 - 16:20

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/kartepede-vezneler-hafta-sonu-acik/26113/" title="facebook">

Kartepe Belediyesi 30 Kasım 2020 tarihinde sona erecek olan Emlak, Çevre ve Temizlik, İlan ve Reklam vergilerinin taksit ödemelerini yapacak vatandaşlar için bu hafta sonu vezneleri açık tutacak.

Kartepe Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü 30 Kasım 2020 tarihinde sona erecek olan Emlak, Çevre ve Temizlik, İlan ve Reklam vergilerinin ikinci taksitlerini vatandaşların rahatlıkla ödeme yapabilmesi için 28-29 Kasım tarihlerinde vezneler saat 10.30 – 16.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Kartepe Belediyesi Mayıs ve Kasım aylarında ödenmesi gereken Emlak, Çevre ve Temizlik, İlan ve Reklam vergilerinin ikinci taksitleri ödenmeye başlandı. Çevre ve Temizlik, İlan ve Reklam vergilerinin ikinci taksitinin ödeme günü 30 Kasım 2020 tarihinde son bulacak.

Kartepe Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri ödeme seçenekleri hakkında da halkı bilgilendirerek; Emlak, Çevre ve Temizlik, İlan ve Reklam vergileri Kartepe Belediyesi Gelir Servisinde ve Uzunçiftlik tahsilat bürosunda yatırılabileceği gibi, anlaşmalı banka şubeleri ve PTT şubeleri ile Kartepe Belediyesi internet adresinden online ödeme yolu ile yapılabileceğini duyurdu.


Kartepe İmar Haberleri