Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi salı günleri ziyarete kapanacak | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 10:56

Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi salı günleri ziyarete kapanacak

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAŞLI GEÇİCİ HAYVAN BAKIMEVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİNDE YAŞAYAN HAYVANLARIN BAKIMI İÇİN HER HAFTA SALI GÜNÜ ZİYARETE KAPALI OLACAK.

Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi salı günleri ziyarete kapanacak
Son Güncelleme :

14 Ocak 2021 - 10:15

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/kasli-gecici-hayvan-bakimevi-sali-gunleri-ziyarete-kapanacak/57945/" title="facebook">

MERSİN (İHA) – Mersin Büyükşehir Belediyesi Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde yaşayan hayvanların bakımı için her hafta salı günü ziyarete kapalı olacak.

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan can dostlara daha hijyenik koşullarda beslenebilmeleri için dezenfeksiyon ve ekdoparazit uygulaması yapılacak. Bakımevi, can dostları görmek isteyen ziyaretçiler için salı günleri hariç haftanın diğer günleri açık olacak.

Ziyaretçilerin keyifli anlar yaşadığı Rehabilitasyon Merkezine giden vatandaşlar, sosyal mesafe kurallarına uymak ve maske takmak şartı ile kabul ediliyor. Ziyaretçilere yardımcı olmak ve sosyal mesafe kurallarına uymayı sağlamak adına yönlendirici işaretler bulunuyor.