Kaymakam Ünsal, sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 16:30

Kaymakam Ünsal, sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı

EDREMİT DEVLET HASTANESİ’NE BİR ZİYARETTE BULUNAN KAYMAKAM ÜNSAL, DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ OP. DR. MEHMET ALİ KOÇPINAR İLE BİRLİKTE HASTANENİN BİRİMLERİNİ TEK TEK GEZEREK, HASTANE ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİLER ALDI.

Kaymakam Ünsal, sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı
Son Güncelleme :

01 Ocak 2021 - 9:55

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/kaymakam-unsal-saglik-calisanlarinin-yeni-yilini-kutladi/49059/" title="facebook">

Balıkesir’in Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal sağlık çalışanlarının yeni yılını yaptığı ziyaret ile kutladı.

Edremit Devlet Hastanesi’ne bir ziyarette bulunan Kaymakam Ünsal, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Ali Koçpınar ile birlikte hastanenin birimlerini tek tek gezerek, hastane çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Tüm dünyayı etkisi alan koronavirüs salgını ile mücadelede ön saflarda yer alan sağlık çalışanlarının büyük bir fedakarlıkla ve özveriyle görevlerini yerlerine getirdiğini ifade eden Kaymakam Ünsal; “Sağlıklı yaşam en kıymetli hazinemizdir. İnsanı yaşatmak ve sağlığını korumak için görev yapan sağlık çalışanlarımızın üstün görev anlayışı takdire şayandır. Bu vesile ile tüm sağlık çalışanlarımıza verdikleri insanüstü mücadele için teşekkürlerimi sunuyor, Dünya Sağlık Örgütü tarafından “Sağlık Çalışanları Yılı” ilan edilen 2021 yılının tüm sağlık çalışanlarımıza ve tüm insanlığa sağlık, esenlik getirmesini diliyorum” dedi.