Kilis Belediye Başkanı Hayatını Kaybetti | 18 Nisan 2024İmar Haber

18 Nisan 2024 - 20:24

Kilis Belediye Başkanı Hayatını Kaybetti

Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut; Kaldırıldığı Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde Beyin Kanaması Sonucu Hayata Gözlerini Yumdu.

Kilis Belediye Başkanı Hayatını Kaybetti
Son Güncelleme :

12 Ekim 2020 - 19:35

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/kilis-belediye-baskani-bulut-hayatini-kaybetti/21959/" title="facebook">

Beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü Gaziantep‘te hayatını kaybeden Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut‘un cenazesi, öğleden sonra son kez başkanlığını yaptığı Kilis Belediyesi önüne getirildi. 3 çocuk babası Bulut’un cenazesi Kilis Belediyesi yöneticileri ve çalışanları tarafından gözyaşlarıyla karşılandı. Bulut’un cenazesi buradaki törenin ardından Kayabaş Cami’sine getirildi.

Kayabaş Cami’sinde düzenlenen cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kilis Valisi Recep Soytürk, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, AKP milletvekilleri, siyasi partilerin il başkanları, çevre illerden gelen siyasiler ile Mehmet Abdi Bulut’un eşi Figen Bulut, çocukları Abdülkadir, Burak ve İrem Bulut ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Bulut’un Türk bayrağına sarılı tabutuna kapanan çocukları ve yakınları, uzun süre gözyaşı döktü. Cenaze namazına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mehmet Abdi Bulut’un çocukları ve ailesine başsağlığı diledi. İl Müftüsü Abdurrahman Şahin’in kıldırdığı namazın ardından Bulut’un cenazesi Asri Mezarlıktaki aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kilis İmar Haberleri