Kira Sözleşmesi Formu İndir | 19 Mart 2024İmar Haber

19 Mart 2024 - 14:34

Güncel Kira Kontratı – Sözleşmesi İndir

Word dökümanının içerisinde hem işyeri için hem de daireler için açıklamalı şekilde nereye ne yazılacağı anlatılmıştır. Ama biz yine de dikkat edilmesi gereken bazı hususlar hakkında sizleri bilgilendirelim.

Güncel Kira Kontratı – Sözleşmesi İndir
Son Güncelleme :

09 Nisan 2017 - 18:58

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/kira-kontrati-sozlesmesi-indir/243/" title="facebook">

Aşağıda hazır şekilde bulunan kira sözleşmesini indirip doldurarak kullanabilirsiniz. İndireceğiniz Word dökümanının içerisinde hem işyeri için hem de daireler için açıklamalı şekilde nereye ne yazılacağı anlatılmıştır. Ama biz yine de dikkat edilmesi gereken bazı hususlar hakkında sizleri bilgilendirelim.

Kira Kontratı Hazırlanırken Dikkat Edilecek Hususlar:

  • Öncelikle kontratı düzenlerken her iki taraf ve kefil birlikte olarak düzenlenmelidir. Gözden kaçacak her hangi bir husus bulunmadığı tarafların birbirine güvenmesi bu şekilde gerçekleşecektir.
  • Sözleşmede yer alan Malın Cinsi yani konut mu ya da işyeri mi olduğu dikkatli ve net bir şekilde belirtilmelidir.
  • Sözleşmenin tarihi doğru ve okunaklı olarak yazılmalıdır. Eğer girişte her hangi bir kapora (nakit para ya da senet) verildiyse bu bedelide kontratınızda mutlaka belirtmelisiniz.
  • Kiralanacak yerde hangi taşınmazlar (şofben, güneş enerjisi vb.) var ise bunların bir listesi yine sözleşmeye yazılmalıdır.
  • Eğer kiralanacak olan taşınmazın kira bedeli yıllık olarak ödenecek ise bu sözleşmeyi noter huzurunda yapmanız gerekmektedir.




KİRA SÖZLEŞMESİ İNDİR YAZDIR