Kırklareli'nde 6 Adet Hazine Arazisi Kiraya Verilecek | 26 Nisan 2024İmar Haber

26 Nisan 2024 - 13:24

Kırklareli’nde 6 Adet Hazine Arazisi Kiraya Verilecek

Kırklareli İli, Vize İlçesi Milli Emlak Şefliği Mülkiyeti Hazineye Ait Olan Tarlaları, Hayvancılık veya Tarımsal Amaçlı Olarak 5 (beş) Yıllığına Kiraya Verecektir. İhale 24 Şubat 2021 Tarihinde Aşağıda Belirtilen Hususlara Göre Yapılacaktır.

Kırklareli’nde 6 Adet Hazine Arazisi Kiraya Verilecek
Son Güncelleme :

17 Şubat 2021 - 0:42

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/kirklarelinde-6-adet-hazine-arazisi-kiraya-verilecek/64104/" title="facebook">

Kırklareli’nin Vize ilçesi hudutlarında yer alan, mülkiyeti Hazineye ait, yukarıda tapu bilgileri verilen taşınmazların yine yukarıda belirtilen ihale gün ve saatinde Vize Milli Emlak Şefliği odasında 2886 sayılı Devlet İhale Kanununu 45. maddesine göre açık ihale usulüyle kiralama ihaleleri yapılacaktır.

İhaleye iştirak etmek isteyenlerin ihale gün ve saatlerinden önce Vize Malmüdürlüğü veznesine yatıracakları geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektubu, nüfus cüzdanı örneği (Tüzel kişilerin ayrıca siciline kayıtlı olduğu Makamca 2020 veya 2021 yılında tasdik edilmiş oda sicil belgesi, imza sirküleri, noterden tasdikli yetki belgesi) ile birlikte ihale saatine kadar Vize Milli Emlak Şefliği odasında toplanacak olan komisyona müracaat etmeleri gerekmektedir.

Geçici teminatın, teminat mektubu ile verilmesi halinde mektubun şekli ve içeriğinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 27. maddesi ve bu Kanun uyarınca yayınlanmış 98/1 sıra nolu Devlet İhaleleri Genelgesinde belirtilen şartları taşınması gerekmektedir.

İhalelere ait şartnameler mesai saatleri içerisinde Vize Milli Emlak Şefliği idaresinden bedelsiz olarak alınabilir.

İhale esnasında COVID-19 ile mücadele kapsamında sosyal mesafe ile oturma düzeni ve maske takma zorunluluğu uygulanacaktır.

İhale saatine kadar Komisyona ulaşması kaydıyla, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu Hükümlerine göre hazırlanan teklif mektuplarını iadeli taahhütlü postayla gönderilebilir. Postadaki gecikmeler kabul edilmez. Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.



vize kiralık tarla hazine arazisi milli emlak

Vize İmar Haberleri