Kırşehir Aşıkpaşa Pazaryeri Yenilendi | 18 Nisan 2024İmar Haber

18 Nisan 2024 - 06:49

Kırşehir Aşıkpaşa Pazaryeri Yenilendi

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Aşıkpaşa pazar yerini yeniden düzenlediklerini bildirdi.

Kırşehir Aşıkpaşa Pazaryeri Yenilendi
Son Güncelleme :

02 Ocak 2020 - 21:16

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/kirsehir-asikpasa-pazaryeri-yenilendi/15031/" title="facebook">

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Aşıkpaşa pazar yerini yeniden düzenlediklerini bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ekicioğlu ve teknik personel, Aşıkpaşa pazar yerinde incelemede bulundu.

Tezgah açan pazarcılarla sohbet eden Ekicioğlu, ilgili birim amirlerine, vatandaşın daha konforlu alışveriş yapabilmesi için pazar yerinin yeniden düzenlenmesi talimatı verdi.

KIRŞEHİR  HALKI HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu  14 mahallenin tamamına hizmet götürmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını hatırlatarak, “Aşıkpaşa mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın cumartesi pazar yerinde alışverişlerini rahat yapma olanağı yoktu. Belediye olarak hemen çalışmalara başlayarak kısa sürede tamamladık. Vatandaşlarımız alışverişlerini sağlıklı bir şekilde yapabilecekler. Biz her şeyin en iyisine layık olan Kırşehir’li vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Aşıkpaşa Mahallesine bulunan pazar yerinin dağınık, sokak aralarında kadar giden bir yapısı olduğunu aktaran Ekicioğlu, şunları kaydetti:

“Aşıkpaşa pazar yerinde esnafın daha düzenli şekilde tezgahlarını açmaları ve vatandaşın alışverişlerini nezih ve güvenli şekilde yapmaları amacıyla pazar yerini yeniden düzenledik. Aşıkpaşa Mahallesinde bu pazar yerinin yıllardır bakımı yapılmamış. Kışın çamur ve yazın tozdan hem esnaf hem de vatandaş rahat alışveriş yapma imkanı bulamıyor. Belediye olarak bu alanın tabanını kilit parke yaparak vatandaşlarımızı çamur ve tozdan kurtarmış olduk. Çevre düzenlemesini ise kısa sürede tamamlayacağız. Vatandaşlarımız alışverişlerini artık daha sağlıklı bir şekilde yapabilecek.”