Kırşehir'de kısıtlamalarda ekmek sıkıntısı çekilmeyecek | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 14:54

Kırşehir’de kısıtlamalarda ekmek sıkıntısı çekilmeyecek

KISITLAMALARIN BAŞLAMALARIYLA BİRLİKTE YAŞANAN EKMEK KUYRUĞU SIRASI KIRŞEHİR’DE YERİNİ SAKİNLİĞE BIRAKTI.

Kırşehir’de kısıtlamalarda ekmek sıkıntısı çekilmeyecek
Son Güncelleme :

05 Aralık 2020 - 15:55

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/kirsehirde-kisitlamalarda-ekmek-sikintisi-cekilmeyecek/30785/" title="facebook">

KIRŞEHİR (İHA) – Kısıtlamaların başlamalarıyla birlikte yaşanan ekmek kuyruğu sırası Kırşehir’de yerini sakinliğe bıraktı.

Kırşehir’de marketlere ve bakkallara ekmek dağıtımı yapan fırıncılar, şehir genelinde kısıtlama süresince ekmek sıkıntısı olmayacağını söyledi. Fırıncı Kürşat Güral, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonunda vatandaşların ekmek bulma konusunda sıkıntı çekmeyeceğini söyledi.

Fırıncı Mehmet Akyüz ise, “Dün vatandaş fırınlara akın etti. Ekmeklerimiz kalmadı. Bugün kısıtlama var aynı saatlerde çalışıyoruz. Ama şuan kimse yok. Cumartesi ve Pazar günleri açık olacağız. Sabahları 10.00 ile akşam 17.00 saatleri arasında açığız” dedi.

Dün akşam saatlerinde fırınlar önünde oluşan kuyruğun, vatandaşın kısıtlamanın başladığı saati bilmediği için oluştuğuna dikkat çeken Yusuf Koç da, “Vatandaşın bilgisi tam olmadığı için üç günlük ekmeğini alıp evine koydu. Evim yakın; gelip alıyorum ekmeğimi ”diye konuştu.