Kısıtlamada sokak hayvanlarını beslediler | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 20:35

Kısıtlamada sokak hayvanlarını beslediler

DÜZCE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇEVRE, DOĞA VE HAYVANLARI KORUMA BÜRO AMİRLİĞİ’NDE GÖREVLİ POLİSLER 80 SAATLİK SOKAK KISITLAMASINDA SOKAK HAYVANLARININ BESLEYEREK MESAİ YAPTILAR.

Kısıtlamada sokak hayvanlarını beslediler
Son Güncelleme :

03 Ocak 2021 - 14:30

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/kisitlamada-sokak-hayvanlarini-beslediler/50562/" title="facebook">

DÜZCE(İHA) – Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği’nde görevli polisler 80 saatlik sokak kısıtlamasında sokak hayvanlarının besleyerek mesai yaptılar.

Düzce Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği’ne bağlı polis memurları sokak kısıtlamasında kentin belli noktasında can dostları sokak hayvanlarının beslemesini yaptı. 80 saatlik kısıtlamada can dostlar da aç kalmamış oldu.

Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği, çevre ve doğaya karşı işlenen suçlarla mücadelenin yanı sıra, kötü davranılan, işkence gören, aç susuz bırakılan hayvanların yeniden sahiplendirilmesi veya koruma altına alınması amacıyla hayvanlara gerekli el koyma işlemini yaparak ilgili kurum ve kuruluşlara teslim edilecek.