Kocaman, kültür ve taziye evini inceledi | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 14:41

Kartepe Belediye Başkanı Kültür ve Taziye Evini İnceledi

KARTEPE BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KOCAMAN, YAPIMI TAMAMLANMAK ÜZERE OLAN KÜLTÜR VE TAZİYE EVİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU.

Kartepe Belediye Başkanı Kültür ve Taziye Evini İnceledi
Son Güncelleme :

03 Aralık 2020 - 11:40

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/kocaman-kultur-ve-taziye-evini-inceledi/29130/" title="facebook">

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, yapımı tamamlanmak üzere olan Kültür ve Taziye Evi’nde incelemelerde bulundu.

Kartepe Belediyesi Kültür ve Taziye Evi projesi kısa sürede tamamlanıyor. Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde yapımı tamamlanma aşamasına gelen kültür ve taziye Evi 432 metre kare kapalı 80 metre kare açık alanı ile hizmet verecek. Bay – bayan taziye salonu, yönetim ofisi, mutfak, bay-bayan ve engelli şadırvan ile tuvalet yer alacak. Oturma gruplarının da yer alacağı ve çok amaçlı olarak tasarlanan Taziye Evi mahallenin diğer sosyal-kültürel ihtiyaçları doğrultusunda kültür evi olarak da hizmet verecek.

Yapımı tamamlanma noktasına gelen kültür ve taziye evinde incelemeler yaparak çalışmalar hakkında bilgi veren Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, “Bizler acısını paylaştıkça azaltan, mutluluğu paylaştıkça çoğaltan bir milletin evlatlarıyız. Ancak pandemi koşullarında hayatta kalabilmek için sevdiklerimizi koruyabilmek için kısıtlı ve kontrollü sosyal hayatı benimsemek zorundayız. Bu virüs salgını tamamen sona erinceye kadar fedakarlıklar yapmak zorundayız. Bu zor günleri birlikte, dayanışma ile aştığımızda yeniden özlediğimiz, uzak kaldığımız günlerimize kavuşacağız. Acılarımızı da, mutluluklarımızı da paylaşacağız” dedi.


Kartepe İmar Haberleri