Konya Büyükşehir sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarını unutmadı | 23 Nisan 2024İmar Haber

23 Nisan 2024 - 19:54

Konya Büyükşehir sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarını unutmadı

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, DOĞAL HAYATTA BİZLERLE BİRLİKTE YAŞAYAN SOKAK HAYVANLARININ AÇ VE SUSUZ KALMAMASI İÇİN 3 GÜNLÜK SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINDA DA GEREKLİ TEDBİRLERİ ALDI. HAYVANSEVER DERNEKLERİ, ÖĞRENCİ KULÜPLERİ VE GÖNÜLLÜ BESLEME YAPAN HAYVANSEVERLERE MAMA DESTEĞİNDE BULUNAN BÜYÜKŞEHİR, ŞEHİR GENELİNDEKİ BESLENME ODAKLARINA DA MAMA BIRAKTI.

Konya Büyükşehir sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarını unutmadı
Son Güncelleme :

02 Ocak 2021 - 12:50

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/konya-buyuksehir-sokaga-cikma-kisitlamasinda-sokak-hayvanlarini-unutmadi/49797/" title="facebook">

Konya Büyükşehir Belediyesi, doğal hayatta bizlerle birlikte yaşayan sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaması için 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında da gerekli tedbirleri aldı. Hayvansever dernekleri, öğrenci kulüpleri ve gönüllü besleme yapan hayvanseverlere mama desteğinde bulunan Büyükşehir, şehir genelindeki beslenme odaklarına da mama bıraktı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, korona virüs salgını nedeniyle uygulanan 3 günlük sokağa çıkma kısıtlaması sürecinde sokak hayvanlarının aç kalmaması için gereken çalışmaları yapıyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, tüm insanlığı etkileyen korona virüs salgınının sokak hayvanlarını da olumsuz etkilediğini belirterek, bu zor günlerde doğal hayattaki hayvanların aç ve susuz kalmaması için yemleme çalışmalarını aksatmadan sürdürdüklerini söyledi. Korona virüsle mücadele tedbirleri kapsamında uygulanan 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarını da unutmadıklarını kaydeden Başkan Altay, “Ekiplerimiz hayvanların beslenme odaklarına mama bırakmaya devam ediyor. Ayrıca; hayvansever dernekleri, öğrenci kulüpleri ve gönüllü besleme yapan hayvanseverlere de iki ton mama desteğinde daha bulunduk. Belediyeler, sivil toplum kuruluşları ve gönüllüler olarak hep birlikte bir Konya örneği sergileyerek her zaman olduğu gibi can dostlarımızı yine yalnız bırakmıyoruz. Hemşehrilerimizin içi rahat olsun” dedi.