Konya Şehir Hastanesi Açıldı | 25 Nisan 2024İmar Haber

25 Nisan 2024 - 21:07

Konya Şehir Hastanesi Açıldı

Konya’da Şehir Hastanesi ve yatırımların toplu açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların katılımıyla gerçekleştirildi.

Konya Şehir Hastanesi Açıldı
Son Güncelleme :

02 Ekim 2020 - 17:37

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/konya-sehir-hastanesi-acildi/20921/" title="facebook">

Toplu açılış programı için Konya Şehir Hastanesinde alan hazırlandı. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar ve protokol mensupları katıldı.

Törende konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın 31 ilçesinde yatırımlara devam ettiklerini belirterek:

“Gönül Belediyeciliğinin en çok Konya’ya yakışacağı işaretiniz bize güç veriyor. Bize emanet edilen bu şehirde belediyeciliğin en güzel örneklerini sergiliyoruz. Bugün açılışını yapacağımız yatırımlar şehrimizin 2023 planlamasında büyük önem arz ediyor. Konya Şehir Hastanemizi açıyoruz. Bununla birlikte Konya Çevre Yolu 1. Etabını, Kayacık Lojistik Merkezimizi, Sarayönü ilçemizde TOKİ yatırımlarımızı ve Belediyemiz ile İlbank tarafından yapılan Yeni YHT Gar alt geçidin resmi açılışlarını yapıyoruz. Devlet ve millet irademizin mayası Konya olarak saye-i himayeleriniz için teşekkür ederiz” dedi.

konya-sehir-hastanesi

Konya İmar Haberleri