Korona virüs tedbirleri masaya yatırıldı | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 10:38

Korona virüs tedbirleri masaya yatırıldı

SAMSUN VALİSİ DR. ZÜLKİF DAĞLI BAŞKANLIĞINDA YAPILAN KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISINDA KONUŞAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DEMİR, “SON DÖNEMDE VAKALARDA ARTIŞ YAŞANDI. MASKE VE SOSYAL MESAFE ÇOK ÖNEMLİ” DEDİ.

Korona virüs tedbirleri masaya yatırıldı
Son Güncelleme :

27 Kasım 2020 - 12:36

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/korona-virus-tedbirleri-masaya-yatirildi/25886/" title="facebook">

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında yapılan korona virüs tedbirleri değerlendirme toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Son dönemde vakalarda artış yaşandı. Maske ve sosyal mesafe çok önemli” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Vali Zülkif Dağlı başkanlığında yapılan korona virüs tedbirleri değerlendirme toplantısına katıldı. Ömer Halisdemir Toplantı Salonu’nda yapılan programa kaymakamlar ve ilçe belediye başkanları da katıldı. Korona virüs tedbirlerinde maske ve sosyal mesafenin önemine değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Samsun olarak diğer şehirlere göre çok daha iyi durumdaydık. Son zamanlarda halkımızın rehavetiyle vakalarda artışlar yaşandı. Ama bu çok kolay bulaşan bir virüs. Buna karşı duyarlılık çok önemli. 1 milyon 350 bin nüfusumuz var. Billboardlarla, açık hava anonslarıyla, sosyal medya hesaplarıyla, ailelere hitap eden tanıtımlarla bilgiler verildi, duyurular yapıldı. Ama neden nasıl bulaştığı da bilinemiyor. Onun için denetimler ve maske çok önemli. Denetim konusunda belediye başkanlarımızın büyük gayreti var. Aile ziyaretlerini kesmemiz lazım” dedi.