MABEM'de uzaktan eğitim başladı | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 17:26

MABEM’de uzaktan eğitim başladı

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN EN ÖNEMLİ EĞİTİM HİZMETLERİNDEN BİR TANESİ OLAN MABEM’DE, PANDEMİ NEDENİYLE UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİ BAŞLADI. UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÜZERİNDEN ÖĞRENCİLERİNE ULAŞAN MABEM ÖĞRETMENLERİ, ÖĞRENCİLERİN KONULARDAN GERİ KALMAMASI İÇİN ÇABA SARF ETTİ. ÖĞRENCİLER VE VELİLERİ, HİZMET NEDENİYLE MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ERGÜN’E TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ.

MABEM’de uzaktan eğitim başladı
Son Güncelleme :

07 Aralık 2020 - 14:35

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/mabemde-uzaktan-egitim-basladi/32171/" title="facebook">

Manisa Büyükşehir Belediyesinin en önemli eğitim hizmetlerinden bir tanesi olan MABEM’de, pandemi nedeniyle uzaktan eğitim süreci başladı. Uzaktan eğitim sistemi üzerinden öğrencilerine ulaşan MABEM öğretmenleri, öğrencilerin konulardan geri kalmaması için çaba sarf etti. Öğrenciler ve velileri, hizmet nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti.

Covid-19 salgını nedeniyle eğitimin uzaktan devam etmesi üzerine öğrencilerine birçok alanda kolaylık sağlayan MABEM, uzaktan eğitim sistemi programı üzerinden uzaktan eğitim sürecini de başlattı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde eğitim hizmetlerine mevcut durumların gerektirdiği şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, “Pandemi sürecini yaşadığımız bu günlerde MABEM olarak, Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla öğrencilerimizin akademik ihtiyaçlarını karşılamak için uzaktan eğitim sistemi kurduk. Kurduğumuz uzaktan eğitim sistemiyle öğrencilerimizi öğretmenleriyle uzaktan erişimle buluşturarak, ders anlatımları, soru çözümleri, birebir konu eksiklerinin tamamlanması ve online denemelerin yapılması sağlanıyor” dedi. Öğrenci ve veliler de, memnuniyetle karşıladıkları hizmetten dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti.