Mamak'a 25'inci pazar yeri yapılıyor | 28 Nisan 2024İmar Haber

28 Nisan 2024 - 22:08

Mamak’a 25’inci pazar yeri yapılıyor

MAMAK BELEDİYESİ, İLÇEYE YEPYENİ YATIRIMLAR KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR. SEMT PAZARLARINI MAHALLELERİN İSTEK VE İHTİYAÇLARINA GÖRE İŞLEVSEL HALE GETİREN MAMAK BELEDİYESİ ŞAHAP GÜRLER MAHALLESİ’NDE YENİ SEMT PAZARI İNŞA EDİYOR.

Mamak’a 25’inci pazar yeri yapılıyor
Son Güncelleme :

16 Aralık 2020 - 12:20

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/mamaka-25inci-pazar-yeri-yapiliyor/38597/" title="facebook">

Mamak Belediyesi, ilçeye yeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Semt pazarlarını mahallelerin istek ve ihtiyaçlarına göre işlevsel hale getiren Mamak Belediyesi, Şahap Gürler Mahallesi’nde yeni semt pazarı inşa ediyor.

Bin 500 metrekarelik alanda yapımı yüzde 35 seviyesine ulaşan pazar yerinin içinde yer alacak zabıta noktasının ince işleri devam ediyor. Çelik çatı imalatına da başlanacak pazar yeri tamamlandığında hem pazar esnafının hem de vatandaşların olumsuz hava şartlarından etkilenmeyerek rahatça alışveriş yapmaları sağlanacak.

Mahalle sakinlerinin rahat ve güvenilir bir biçimde alışveriş yapabilecekleri semt pazarında her detayı düşündüklerinin altını çizen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak’ta 12 kapalı, 11 açık olmak üzere 24 pazar yeri olduğunu, pazar yerinin tamamlanmasıyla Mamak’ın toplamda 25’inci pazar yerine kavuşacağını söyledi. Pazar yerinin aydınlatma sistemlerinden güvenlik noktalarına kadar konforlu olacak şekilde dizayn edileceğini de vurgulayan Köse, pazar yerinin şimdiden hayırlı olmasını diledi.