Manavgat'ta Yangın | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 15:46

Manavgat’ta Yangın

Yerleşim Yerine 200 Metre Yakınına Kadar Ulaşan Yangında, Arı Kovanlarının ve Koyun Ağıllarının Tamamı Yanarak Kül Oldu.

Manavgat’ta Yangın
Son Güncelleme :

24 Temmuz 2020 - 13:27

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/manavgatta-yangin/18830/" title="facebook">

Manavgat’a 25 kilometre uzaklıktaki Yaylaalan mahallesi Akçagörü mevkiinde çıkan orman yangını, Yaylaalan mahallesinde yaşayan insanların en önemli geçim kaynağı olan Defne ormanının yanmasına neden oldu.

Yerleşim yerlerinin 200 metre yakınına kadar ulaşan yangın, arı kovanlarının ve Bayram Çetin isimli vatandaşın proje koyun yetiştiriciliği yaptığı ağılların tamamen yanarak kül olmasına neden oldu. Ağıllarının yanmasını çaresizlik içerisinde elinden bir şey gelmeksizin izleyen ve gözyaşlarına hakim olamayan Bayram Çetin, “Burası kendi tapulu arazim. Bakanlık kontrolünde proje koyun yetiştiriciliği yapıyorum. Buradaki ağılların tamamını banka kredisiyle yaptım. Şu an yüklü miktarda borcum bulunuyor. Ne yazık ki gördüğünüz gibi tamamen yanıp kül oldu. Sadece ağıllar değil ağıllarda bulunan yemler, suluklar ve samanlar da yandı. Ne yapacağımı bilemiyorum” dedi.