Mardin Milli Emlak Konut Alanı İmarlı Arsa Satışı Yapacak | 25 Nisan 2024İmar Haber

25 Nisan 2024 - 19:41

Mardin Milli Emlak Konut Alanı İmarlı Arsa Satışı Yapacak

Mardin Çevre ve Şehircilik Milli Emlak İl Müdürlüğü Tarafından 12 Ocak 2021 Tarihinde Çeşitli Taşınmaz ve Taşınır İhaleleri Yapılacaktır.

Mardin Milli Emlak Konut Alanı İmarlı Arsa Satışı Yapacak
Son Güncelleme :

21 Aralık 2020 - 15:13

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/mardin-milli-emlak-konut-alani-imarli-arsa-satisi-yapacak/42896/" title="facebook">

Aşağıda 1. 2 ve 3. satırda nitelikleri belirtilen taşınmazlar ile 4, 5 ve 6. satırda özellikleri belirtilen araçların satış ihalesi ile 8. satırda yer alan taşınmazın kiralama ihalesi 2886 sayılı Kanunun 45 inci maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile yapılacaktır.

Aşağıda 7. satırda yer alan taşınmazın irtifak hakkı ihalesi, 2886 sayılı Kanunun 51/g maddesi gereğince Pazarlık Usulü ile yapılacaktır.

İhaleler; Mardin Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında (Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Binası 4. kat) toplanacak komisyonca yukarıda belirtilen ihale usulleri uygulanarak her bir satırda gösterilen tarih ve saatte yapılacaktır.

İhaleye katılmak isteyen isteklilerin ihale saatine kadar;

a) Geçici teminatın yatırıldığına dair belge; (Tedavüldeki Türk parası, Mevduat ve Katılım Bankalarının verecekleri Şube limitini gösterir süresiz teminat mektupları ve Hazine Müsteşarlığınca İhraç edilen Devlet İç borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeleri) Mevduat veya katılım bankalarınca verilen teminat mektupları dışındaki teminatların istekliler tarafından ilgili muhasebe birimine yatırılması zorunludur.

b) Yasal yerleşim yeri sahibi olmaları,

c) Tebligat için Türkiye ‘de adres göstermeleri

d) Gerçek kişilerin T.C Kimlik numarasını bildirmeleri ve nüfus cüzdanı suretini vermeleri, ( Aslı ihale sırasında ibraz edilecektir.), tüzel kişilerin vergi kimlik numaralarını bildirmeleri, Özel Hukuk tüzel kişilerinin, İdare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden
veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri mesleki kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir
noterce tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletnameyi ihale saatine kadar vermeleri; Kamu tüzel kişilerinin ise tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetki olduğunu belirtir belgeyi vermeleri zorunludur.

İhalelere ilişkin şartname ve ekleri mesai saatleri dahilinde Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğünde görülebilir ve bedelsiz olarak temin edilebilir.

Aşağıdaki tabloda 4, 5, ve 6. satırda belirtilen araçların yerinden alınmasıyla ilgili oluşacak tüm masraflar alıcıya aittir.

mardin-imarli-arsa-ihalesi