MASKİ, sokağa çıkma kısıtlamasında da çalıştı | 24 Nisan 2024İmar Haber

24 Nisan 2024 - 13:21

MASKİ, sokağa çıkma kısıtlamasında da çalıştı

MASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, YENİ YILIN İLK GÜNÜNDE DE SAHADAKİ MESAİSİNE DEVAM ETTİ. EKİPLERİMİZ MERKEZ AKPINAR, TURGUT ÖZAL VE YENİHARMANDALI MAHALLELERİNİ KAPSAYAN VE DEMİR YOLUNA PARALEL DEVAM EDEREK KARAYOLU ALTINDAN MENFEZE BAĞLANAN KURUTMA KANALINDA BAŞLADIĞI TEMİZLİK ÇALIŞMASINI TAMAMLADI. TRAFİK YOĞUNLUĞUNU DA DÜŞÜNEREK SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINI FIRSATA ÇEVİREN MASKİ, BÖLGEDEKİ TAŞKIN RİSKİ ORTADAN KALDIRILDI.

MASKİ, sokağa çıkma kısıtlamasında da çalıştı
Son Güncelleme :

01 Ocak 2021 - 19:25

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/maski-sokaga-cikma-kisitlamasinda-da-calisti/49563/" title="facebook">

MASKİ Genel Müdürlüğü, yeni yılın ilk gününde de sahadaki mesaisine devam etti. Ekiplerimiz merkez Akpınar, Turgut Özal ve Yeniharmandalı Mahallelerini kapsayan ve demir yoluna paralel devam ederek karayolu altından menfeze bağlanan kurutma kanalında başladığı temizlik çalışmasını tamamladı. Trafik yoğunluğunu da düşünerek sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çeviren MASKİ, bölgedeki taşkın riski ortadan kaldırıldı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaptığı çalışmalarla vatandaşların mağduriyet yaşamasının önüne geçiyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz yeni yılın ilk gününde de sahadaki mesaisini sürdürdü. Ekiplerimiz merkez Akpınar, Turgut Özal ve Yeniharmandalı Mahallesinin sınırlarından geçen kurutma kanalında başlamış olduğu temizlik çalışmasını tamamladı. 6 kilometrelik çalışma ile kurutma kanalında yaşanabilecek taşkın riski ortadan kaldırıldı. Demir yoluna paralel devam eden ve karayolu altından menfeze bağlanan kurutma kanalında trafik yoğunluğu da düşünülerek temizlik çalışmaları için sokağa çıkma yasağının olduğu yeni yılın ilk günü tercih edildi.